Samoposlužna praona

Kao vlasnici kućnih ljubimaca vi već znate koliko zabave i ljubavi unose u vaš život. Iako su neki malo nestašni sve im opraštate jer ih toliko volite.

Svoju ljubav prema njima vi iskazujete i pravilnom njegom vaših najmilijih ljubimaca. Pogledajte što vam nudimo.

 

Naš salon prvi u Karlovcu nudi novu , modernu uslugu samoposlužnog salona osmišljenog kako bi vašu brigu o higijeni vašeg ljubimca pretvorili u praktično i ugodno iskustvo.

Kod nas dođite sa svojim ljubimcem, družite se sa njim, okupajte ga u profesionalnim kadama , osušite ga , počešljajte ga koristeći profesionalne četke i kozmetiku, a naš je zadatak poslije vas sve počistiti.

Usluga kupanja u samoposlužnoj praonici uključuje kupanje vašeg ljubimca u profesionalnoj kadi za kućne ljubimce, sušenje profesionalnim sušilom - blower-radi na principu da suši dlaku ispuhivanjem vode iz dlake velikom snagom zraka a ne samo toplinom ,upotreba četki i češljeva, vrhunskih specijaliziranih šampona i regeneratora za kućne ljubimce, čiste ručnike i parfem za kućne ljubimce.

Radno vrijeme praone za kućne ljubimce od 10 do 19 sati

Uređivanje pasa

Prilikom uređivanja pasa u našem salonu svakom klijentu pristupamo individualno, te ovisno o njegovoj građi, tipu i stanju dlake prilagođavamo frizuru. Svakog vlasnika pažljivo slušamo te poštujemo njegove želje i zahtjeve. Pse šišamo sukladno kinološkim standardima pasmine ili po vašim željama kako bi vam omogučili lakše održavanje čistiće vašeg ljubimca. Ono što mi preporučamo je da frizura bude takva da je vi imate vremena održavati između dva tretmana. U našem salonu nudimo usluge kupanja, češljanja, šišanja, skračivanja noktiju, čišćenje i higijena ušiju te dajemo detaljne savjete o njezi dlake i kože. Za termin je potrebana prethodna narudžba.

Usluge uređivanja pasa biti će dostupne na jesen.

 

KUPANJE

Usluga je namjenjena vlasnicima pasa koji trebaju samo kupanje i češljanje za svog ljubimca. Usluga uključuje- češljanje, rasčešljavanje, kupanje sa visokokvalitetnim šamponom i regeneratorom, sušenje, rezanje noktiju, čišćenje i higijena ušiju.

 

ŠIŠANJE

Usluga je namjenjena vlasnicima pasa koji su svog ljubimca prethodno okupali te im je potrebno samo šišanje. Usluga uključuje - češljanje, rasčešljavanje, ublažavanje linija, šišanje, skračivanje noktiju, čišćenje i higijena ušiju.

 

KOMPLETAN TRETMAN

Usluga je namjenjena vlasnicima pasa koji žele top tretman za svog ljubimca. Usluga uključuje -češljanje, rasčešljavanje, kupanje sa visokokvalitetnim šamponom i regeneratorom, sušenje, ublažavanje linija, šišanje, rezanje noktiju, čišćenje i higijena ušiju.

Podaci o obrtu

Dea, Obrt za uređivanje kućnih ljubimaca, vl. Martina Marković Dašić

Adresa:
Senjska 2C, Karlovac
MBO:
97627283
Salon: Senjska 2C, Karlovac
091/505 7240
info@dea-salon.hr